MUUT PALVELUT


Irtaimisto

  • Irtaimiston puhdistukset asiakkaan luona
  • Pyykkien toimitus pesulaan ja elektroniikan toimitus puhdistukseen
  • Hajunpoistot
  • Hävitykset esim. palon / kuolintapauksen / häädön takia
  • Muutto ja pakkaus. Varastointi yhteistyökumppanilla
  • Toimistojen ja liiketilojen lopputyhjennys sekä siivous muuton jälkeen

Kalusto

  • Kaluston pesut / töhryjen poistot työmaalla tai asiakkaan luona

Lumen pudotus

Suuret lumimassat katolla aiheuttavat katoille sortumisvaaraa, lisäävät keväällä vesivahinkojen mahdollisuutta. Lisäksi reunalta putoava lumi ja jää aiheuttaa vaaraa autoille ja jalankulkijoille. Suoritamme lumenpudotukset turvallisesti ja yhteistyössä nykyisen huoltoyhtiön kanssa pudotettu lumi aurataan pois kulkuväyliltä


Radon mittaukset ja korjaukset

Radon on sisäilmassa esiintyvä näkymätön ja hajuton jalokaasu. Pitkäaikainen asuminen suuressa radonpitoisuudessa lisää riskiä sairastua keuhkosyöpään. Sosiaali- ja terveysministeriön päätöksen mukaan asunnon huoneilman radonpitoisuuden vuosikeskiarvon ei tulisi ylittää arvoa 400 Bq/m3. Suomen rakentamismääräyskokoelman mukaan uuden asunnon vuosikeskiarvo ei saa ylittää arvoa 200 Bq/m3. Rajan ylittävää arvoa pidetään rakennusvirheenä, jota koskee korjausvelvoite. Uuden asunnon omistajan kannattaa mitata radonpitoisuus mahdollisimman pian muuton jälkeen takuuajan puitteissa.

Jos epäilet tai haluat varmistua ettei asunnossasi ole radonia, saat meiltä vuokrattua Ramon 2.2 radon mittarin. Luotettavimmat tulokset saadaan marras – huhtikuussa. Mittauksia voidaan tehdä myös muina vuodenaikoina. Mittarin vuokra-aika on 7 vuorokautta, jolla saadaan lyhytaikainen mittaustulos. Mikäli mittarinlukemat ylittävät suositukset, mittausaikaa jatketaan sopimuksen mukaan. Tämän jälkeen aletaan suunnittelemaan korjaustoimenpiteitä radonpitoisuuden vähentämiseksi huoneilmassa.